Hoppa till sidans innehåll

Funkykidz


Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz är en barndans i dansglädjens tecken. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig dansmusik som också finns att lyssna på FunkyHitz.se. Varje vår har vi en show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen. 

Vi har en dansskola för barn som bygger på GLÄDJE, UPPLEVELSER och GEMENSKAP.

Funkykidz är Nordens största och roligaste dansskola för barn. Varje vecka dansar över 10 000 barn i en av våra populära danskurser och vi finns i StockholmGöteborgMalmö och på många andra orter.

Funkykidz är barndans för dig mellan 2-8 år, vi erbjuder 10 ggr denna termin, eventuellt med paus för lov, schema kommer att utdelas.

Vi startar 10:00, kom i god tid!

Då nästa klass startar 11:00 var vänlig lämna lokalen för att undvika trängsel

Inskolning

Att ditt barn känner sig trygg på danslektionen är det viktigaste för oss.

I Funkykidz 2-3 deltar du som förälder aktivt under hela danslektionen. Glöm inte att du också skall vara ombytt till träningskläder.

 

Klädrekommendationer

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal.

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan, samt en antagningsbekräftelse med betalningsanvisningar alternativt ett könummer om kursen är fullbokad. Till kursavgiften 600:- tillkommer medlemsskap i LaDanzers 150:-, som ger ditt barn en extra försäkring under aktiviteten.

 

Be Sportys och LaDanzers riktlinjer angående Covid 19

För en trygg och säker kurs för både barn, ledare och föräldrar har Be Sporty rutiner och riktlinjer för att undvika smittspridning av Covid 19. Hälsa och säkerhet kommer i första hand för oss, därför anpassar vi vår verksamhet på följande sätt:

 

  • Vi önskar att alla elever byter om hemma.
  • Vi önskar att endast en förälder lämna sitt barn för att undvika folksamling i entrén.
  • Barnen ska ha tvättat händerna med tvål och vatten innan lektionen startar. 
  • Vi har anpassat lektionsupplägget och kommer att undvika kroppskontakt (håll i hand, kramas, klumpformationer). Däremot har vi samlingar, ringar, rader och led.
  • Till sist, stanna alltid hemma om du är sjuk.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att ge barnen en trygg och säker termin fylld av rörelseglädje. Tack för att ni ger oss förtroendet!

Information

Fås av: 

             Emma Malmkvist      070 238 38 17

 

 

Uppdaterad: 17 AUG 2018 17:12 Skribent: Bo Engwall
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
La Danzers DK - Danssport
Bo Engwall, Hillbacken 11
77190 Ludvika

Besöksadress:
Bergsgatan 10
77134 Ludvika

Kontakt:
Tel: 0762518062
E-post: This is a mailto link

Se all info